
Is psychodynamische therapie iets voor mij?
Wat je moeilijkheid ook is, zoals het nu gaat wil je het niet meer!
Of wil je gewoon werken aan je persoonlijke ontwikkeling?
Tijdens een vrijblijvend intakegesprek bespreken we waar je aan wilt werken. Wat is je moeilijkheid en wat wil je met de sessies bereiken?
Jongeren
Als je de weg kwijt bent, kom je nog eens ergens
Soms is je leven gewoon helemaal niet leuk en moeilijk. Ja toch?
Wat het ook is waar je mee zit, er is iets aan te doen! Er langer mee blijven lopen lost het probleem niet op. Was het maar zo he?
Soms is het gewoon al fijn om met iemand te praten die niet je vader, moeder, familie, vriend of vriendin is. Gewoon iemand die je kunt vertrouwen, waar je alles tegen kan vertellen en kan vragen wat je maar wilt.
In onze gesprekken praten we over waar je mee zit en gaan we aan de slag met je probleem. Je leert jezelf beter kennen en je leert hoe je je problemen aan kunt pakken. Je zult merken dat dit enorm oplucht en dat je leven weer een stuk fijner wordt.
Misschien vindt je het wel spannend om te komen praten en zie je er tegenop. Probeer het gewoon een keertje. Als je het niets vindt kan je er altijd nog mee stoppen.

Intake gesprek inplannen
Om een intake gesprek te plannen kan je je per email, telefonisch of via contactformulier aanmelden.
Vervolgens stuur ik je per email een intakeformulier waar ik je alvast een aantal vragen stel ter voorbereiding op het intake gesprek. Je mag alvast nadenken over je hulpvraag en wat je graag zou willen bereiken met de sessies. Mocht je hier niet helemaal uitkomen is dit geen probleem. Tijdens de intake zullen we dit verder uitwerken en stellen we je hulpvraag vast. Vervolgens is het aan jou om te beslissen of je wilt starten met de sessies.
De sessies zijn over het algemeen eens per 1 of 2 weken. Het doel van een traject is dat deze zo effectief mogelijk is in een korte periode. Dus geen maanden of jaren van wekelijkse sessies. En daarbij altijd afgestemd op de situatie en de persoon.
Ik vind het belangrijk dat er een klik en wederzijds vertrouwen is om het begeleidingstraject van start te laten gaan.
Als therapeut ben ik verantwoordelijk voor het traject en wat ik hierbij inzet aan technieken. Als cliënt ben je verantwoordelijk voor je eigen proces.
Er is geen verwijzing nodig van de huisarts.