Praktijk Roozemond

Alles over mijn praktijk vind je hier!

Jeanet Roozemond

Mijn naam is Jeanet Roozemond, geboren (in 1982) en getogen op Goeree Overflakkee. Sinds 2018 ben ik woonachtig in Bodegraven samen met mijn vriend en hond.

In het jaar 2001 ben ik afgestudeerd als Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Vervolgens ben ik werkzaam geweest binnen de (jeugd)hulpverlening in verschillende functies. Altijd met als doel om de ander verder te helpen in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.

In het jaar 2010 besloot ik om mijn mogelijkheden te verruimen om mensen nog verder te kunnen helpen met hun persoonlijke ontwikkeling. Zodoende startte ik met de vierjarige opleiding tot psychodynamisch therapeut aan de Academie voor Psychodynamica. In 2014 heb ik deze opleiding afgerond. Ik kan hulp bieden welke totaal gericht is op jouw vraag en wens. In de therapie en coaching kan ik gebruik maken van verschillende methodieken die op dat moment het beste bij jou en jouw hulpvraag aansluiten. 

Ik zou mijzelf omschrijven als een betrokken, rustige en nuchtere therapeut. Graag maak ik gebruik van humor om de boel wat te relativeren. 

Mijn tarieven

Intake 

Vanaf 18 jaar per zestig minuten: €45,00

Jongeren tot 18 jaar per zestig minuten: €40,00

Reguliere sessie

Vanaf 18 jaar per zestig minuten: €55,00

Jongeren tot 18 jaar per zestig minuten: €50,00

Gesprekken zullen na 90 minuten per kwartier afgerond worden.

Vergoeding

Geen vergoeding vanuit de zorgverzekering

Mochten de kosten een belemmering voor je zijn, maak dit dan gerust bespreekbaar. We kijken dan samen naar een oplossing.

Aangesloten bij:

Praktijk Roozemond is aangesloten bij ZZP Nederland, een erkende geschilleninstantie met klachtenfunctionaris en geschillencommissie. Praktijk Roozemond is opgeleid door de Academie voor Psychodynamica.  Jeanet Roozemond is geregistreerd bij het SKJ

Overige informatie

Kvk: 65656415

NL08RABO0341619264

Enkele ervaringen

PRAKTIJK ROOZEMOND

Waar te vinden?

Praktijk Roozemond is te vinden in Verzamelgebouw Reeuwijk. 

Er is een goede bereikbaarheid. Verzamelgebouw Reeuwijk is gelegen aan de Reeuwijkse Randweg, die een directe verbinding heeft met de A12. Aan de oostgrens van Gouda, midden in het Groene Hart. 

Bij het verzamelgebouw is er ruimte om te parkeren. 

Leeghwaterstraat 25

2811 DT Reeuwijk